Iini adalah cara mama buat karipap...inti :
daging + kentang
sardine (mackerel) + kentang
ayam + mix vege
EVERY DAY mama will make currypuff, so it's freshly baked every night..sambil tengok bertamu di Abu Dhabi sampai lah Sehangat Asmara , she will kelim the currypuffs! dan esok nya jual!
All these currypuff will last about 2 - 3 months BUT must be in the freezer.
Tapi selalunye beli hari ni,esok2 dah goreng ...
Sepeket ada 10 karipap.currypuff = RM 4
Tapi kalau nak order yang dah di goreng pun boleh tapi ada addional charge la dan kena order dalam kuantiti yang banyak. (min 100 pcs)
| Sardine kentang |
| ayam mix vege n kentang |
| daging kentang |
| Doh |
| bulat bulat kan... |
| kelim kelim ...jadi cam ni |
| All by hand ...NO machine or acuan.. |
| storage |
| Labeling |
Call us for tempahan...sekitar Bandar Baru Bangi..dan Gombak..Selayang..Putarajaya..dan mana2 lah sekitar Lembah Klang..
No comments:
Post a Comment